1,K
O alta reteta de posto, de data asta de patrunjel si o alta metoda de a pregati rulade de porc :P. Combinatia excelenta, plus ca se face la cuptor cu tot cu garnitura :D. Pentru o cina cu prietenii sunt perfecte!
Pentru 4 persoane :: Preparare 30 minute :: Dificultate medie :: Coacere 1 h 30 minute
Ingrediente:
– 6 snitele de porc
– 2 legaturi mari de patrunjel
– 1 lingura seminte de pin
– 3 linguri ulei de masline
– 1 catel de usturoi
– sare, piper
– 70 g parmezan ras
– 4 cartofii medii
– 1 ardei capia rosu
Ingrediente:
– 6 snitele de porc
– 2 legaturi mari de patrunjel
– 1 lingura seminte de pin
– 3 linguri ulei de masline
– 1 catel de usturoi
– sare, piper
– 70 g parmezan ras
– 4 cartofii medii
– 1 ardei capia rosu
Preparare: snitele de porc le batem pana devin subtiri. Le saram si piperam, nu foarte mult.
Pesto de patrunjel: in vasul robotului mixam patrunjelul (al meu a fost congelat), cu uleiul de masline, parmezanul, semintele de pin, usturoiul, sarea si piperul.
Pesto de patrunjel: in vasul robotului mixam patrunjelul (al meu a fost congelat), cu uleiul de masline, parmezanul, semintele de pin, usturoiul, sarea si piperul.
O sa devina o pasta fina si foarte gustoasa, eu as fi mancat-o pe paine :P.
Ungem fiecare snitel de porc cu pesto de patrunjel. Rulam cu grija si fixam rulada cu o scobitoare.
Asa procedam cu restul.
Rumenim in putin ulei ruladele, pana capata o crusta aurie. Le asezam in tava si le dam la cuptor pentru 30 minute.
Intre timp curam cartofii si ii taiem cubulete. Ardeiul il taiem fasiute. Adaugam legumele pe langa rulade. Acoperin tava cu folie de aluminiu. Dam la cuptor pentru inca o ora.
Sa aveti pofta!
3 comentarii
Buna Isa, am facut rulada a iesit foarte buna, merci mult de reteta , sa ai parte de multa sanatate si dragoste si sa ne rasfeti in continuare cu retete asa bune, pupici
Pur si simplu genial… Trebuie sa fie super super bun. Pup u !
ce bineeee arata:x