Picnic pe Insula din Parcul Tineretului + castigatorul concursului

de Isabela Spataru

IMG_1539Saptamana trecuta v-am aratat doua retete delicioase de sandwich-uri pe care le puteti lua cu voi la picnic. Aseara, dupa ce am terminat treaba la birou, impreuna cu prietena mea am plecat spre locul ales, unde sa luam picnicul. Pe langa cele doua sandwich-uri am mai luat fructe de sezon, ceva alune de rontait, un vin spumant rosu, apa si multa voie buna. Dar voi puteti lua in cosul de picnic orice va place, gustari de sezon, salate, fructe.

Cu greu m-am putut hotara ce loc, dintre cele 10, sa aleg. Dar in topul preferintelor mele in materie de parcuri, ramane in continuare Parcul Tineretului. Nu departe de centru, cu un lac mare si trei insulite mici. Pe una dintre ele ne-am intins si noi paturica aseara.

IMG_1436

Va reamintesc si voua harta celor mai cool locuri din Bucuresti unde sa luati picnicul. Va multumesc pentru toate recomandarile pe care mi le-ati facut. Castigatorul concursului si al kit-ului complet pentru picnic, oferit de Becel, este afisat la sfarsitul acestei postari.

Harta-Bucuresti-picnic-1024x726IMG_1522

IMG_1501

IMG_1513

IMG_1416

IMG_1523

Ne vedem la #picnicinoras?

IMG_1570

Dana Burlacu este castigatoarea concursului.

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult