Ganduri bune pentru batrani

de Isabela Spataru

Unul dintre proiectele minunate pe care le deruleaza Electrolux este cel impreuna cu Casa Regala. Evenimentul din luna decembrie a devenit deja traditie si in fiecare an batranii singuri, beneficiarii Fundatiei Principesa Margareta, primesc o masa calda de Craciun. Dupa cum stiti in fiecare an bloggeri au pregatit cu mare drag preparate care mai de care mai delicioase si au fost daruite batranilor.

Anul trecut pe vremea asta, aveam o tona de emotii, gateam in bucataria Regala! Citit aici intreaga poveste,

Anul acesta, impreuna cu deja colega mea Carmen, o sa pregatim un desert, care speram noi o sa fie pe placul juriului si daca trecem cu brio de acesta proba, o sa ne punem sorturile de sarbatoare si o sa intram iar in bucataria Casei Regale. Pe langa bucatele bune, pregatite cu mare dragoste de multi bloggeri, anul asta vrem sa fie altfel, vrem sa aducem in inimile batranilor singuri putin mai multa bucurie. Eu nu imi imaginez Sarbatoarile fara sa nu ma duc acasa, la bunicii mei. Fara sarmalele cele dolofane, fara poale-n brau, fara strugurii pusi de tataia in camara, care devin usor strafiditi, dar atat de buni. Fara acea bucurie si veselie care vine din lucrurile simple, dar impreuna cu cei dragi!

IMG_2136

Astept mesajele voastre aici, ganditi-va la bunicii vostri si scrieti din suflet!

Toate gandurile vostre bune vor fi scrise pe felicitari de Craciun de fetele simpatice de la Golin si Electrolux si vor fi trimise catre batrani odata cu mancarea! Contez pe voi!

 

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult