Reteta de la Mihaela
Ingrediente:
150g ciocolata neagra topita
200g unt moale
1ou
125g nuca de cocos
80g zahar brun
300 g faina
Ingrediente:
150g ciocolata neagra topita
200g unt moale
1ou
125g nuca de cocos
80g zahar brun
300 g faina

Adaugam toate ingredientele intr-un castron

Si le amestecam bine.
Aluatul arata cam asa, il dam pentru 1h la rece.
Dam forma de cornulete si le coacem pt 15-20 de minute la 200°C.
Buune rau. Cu siguranta vor fi si pe platoul de fursecuri pentru Craciun.
11 comentarii
k
il poti trece NIGGERUL cu http://www.niggeridinvisoi.blogspot.com
Teo daca vrei iti fac o cutie maaare cu cornulete ciocolatoase si ti-o trimit pana la Cluj City 😀
Pupici multi!
Iza, arata ff bine..mi-ai facut o pofta!!!
Pe asta l-am luat de la Roma, mi-am facut stocul de acolo ca la noi e cam scum. E si la noi in toate supermarketurile mari, e o marca cunoscuta nu mai stiu cum se numeste. Ma uit zilele astea si iti spun 🙂
pup
Thx Minja 🙂
I kiss you
Miha da am fost in dispozitii bune si nu m-am plictisat la ei :)) 😛
Te pup si eu
Iza spune-mi te rog unde ai gasit zaharul brun? Ce marca e?
Looks so delicious!
Kiss 🙂
Looks so delicious!
Kiss 🙂
aliza ti-au iesit minunate.vad ca ai avut mai multa rabdare la modelat ca mine.
pupici si o zi faina!