1,2K
Urmatoarea reteta incercata cu margarina Rama sunt aceste cornulete cu ciocolata. Si cum mai sunt doar cateva ore pana vine Mosu’ eu zic sa-i incercati si sa-i lasati si lui cativa pe o farfurioara langa brad.
Pentru mai multe retete delicioase intrati in lumea magica Prajituria.
Pentru mai multe retete delicioase intrati in lumea magica Prajituria.
Pentru 6 persoane :: Preparare 10 minute + 1 h repaoz :: Dificultate medie :: Coacere 15-20 minute
Ingrediente:
– 150 g ciocolata neagra sau cu lapte, topita
– 200 g margarina Rama la temperatura camerei
– 1 ou
– 125 g nuca de cocos
– 80 g zahar brun
– 300 g faina
Ingrediente:
– 150 g ciocolata neagra sau cu lapte, topita
– 200 g margarina Rama la temperatura camerei
– 1 ou
– 125 g nuca de cocos
– 80 g zahar brun
– 300 g faina
Preparare: intr-un castron adaugati toate ingredientele si amestecati bine. Aluatul va fi un pic moale, dar dupa o ora de stat la rece va fi numai bun de modelat.
Tapetati o tava cu hartie de copt si preincalziti cuptorul la 200 gradeC. Si acum incepeti sa modelati cornulete micute. Dupa ce le-ati terminat dati tava la cuptor timp de 15-20 de minute.
Le lasati sa se raceasca si le pastrati in cutie de tabla. Sunt foarte buni!
1 cometariu
Fantastico!!
Merry Christmas and Happy New Year to you and your family!
Da y Mer