Am pentru voi cea mai buna reteta de clatite cu flori de salcam. Sunt atat de usor de preparat, dar atat de aromate si bune, de te lingi pe degete, nu alta :)). La noi in familie, de cand ma stiu, primavara, prin luna mai, se faceau gogosi cu flori de salcam. Nu exagerez, dar un castron mare de tot, nu ajungea la o familie. Le devoram pur si simplu, prea bune erau. Mama ne mai facea si cate un chec pufos cu flori de salcam. O nebunie, ce mai!
Anul acesta mi-am propus sa incerc si alta varianta de desert cu flori de salcam. Cu ceva timp in urma am vazut pe blogul Inei niste clatite cu flori de salcam, si de atunci mi-am tot zis ca le incerc si eu. Uite ca acum am venit acasa chiar in plin sezon al salcamilor si nu am avut incotro si le-am incercat.
Un desert bun si parfumat, pe care musai sa-l incercati acum cat mai sunt salcamii infloriti.
Retete nu este una complicata, doar o reteta de clatite, clasica, plus flori multe de tot. Neindulcite clatitele, normal, dar la urma puteti pune orice sirop preferati: de artar, agave, orice. Eu am avut o miere super delicioasa de catina, care a mers de minune cu clatitele mele cu flori de salcam.
13 comentarii
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Sunt chiar foarte bune in deserturi!
Waaww cat de bine poate sa arate! Florile de salcam le foloseam doar in ceai, nici nu m-am gandit ca pot fi folosite intr-o combinatie atat de interesanta!