Ciorba de pui

de Isabela Spataru
E preferata noastra. Asa o prepar inca de cand am invatat sa fac mancare 😛 O fac de fiecare data cu aripiare sau maruntaie de pui, dar de data asta am avut doua pulpe babane de pui de casa, pe care le-am fiert si am oprit zeama de la ele.
Ingrediente:
zeama de la pulpe
cateva fire de ceapa verde, pun si normala
ardei capia
o bucatica de telina
pastarnac
morcov
cartofi, 2-3
patrunjel tocat
rosii, de preferabil proaspete, ale mele de data asta din conserva
2 cubulete de concentrat de pui
sare
siii, multa dragoste sa iasa ciorbita de puicuta buna 😀 😛
Legumele le spalam bine le curatam.
Ceapa o taiem cat mai marunt, la fel si pastarnacul.
Morcovul, telina si ele cubulete mici.

Ardeiul tocat marunt, iar morcovul in cubulete potrivite.

Cand zeama de pui incepe sa clocoteasca adaugam cubuletele de pui si legumele. Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana se fac legumele.

Spre final adaugam si rosiile, mai lasam sa mai dea in cateva clocote.

Luam oala de pe foc si adaugam patrunjelul. Acoperim sa se patrunda aroma.

Buuna alaturi si de un ardei iute. Sa aveti pofta!
 
 

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.