1,2K
Reteta o stiu de la mamaia, ea o face foarte des vara, mai ales acum ca este post, o prepara mai des. Mie imi place si rece, este racoritoare, pe caldurile astea numai buna :P.
Pentru 4 persoane :: Rapida :: Preparare 15 minute :: Fierbere 20-30 minute
Ingrediente:
– pastai verzi, cam o farfurie cu varf
– un morcov
– o ceapa
– un ardei gras
– 2-3 rosii bine coapte
– apa sau un cub de concentrat de legume+apa
– bors
– patrunjel, sare
– 1 lingura cu unt sau ulei de masline
Ingrediente:
– pastai verzi, cam o farfurie cu varf
– un morcov
– o ceapa
– un ardei gras
– 2-3 rosii bine coapte
– apa sau un cub de concentrat de legume+apa
– bors
– patrunjel, sare
– 1 lingura cu unt sau ulei de masline
Preparare: curatam si spalam bine toate legumele. Morcovul, ceapa si ardeiul le taiem cubulete. Pastaile, le rupem coditele si incercati sa trageti si de eventualele „ate”. Ale mele au fost „tinere” :D, asa ca nu au avut. Le taiati in bucatele potrivite.
Intr-o cratita topim untul sau uleiul si inabusim ceapa si morcovul. Turnam peste 1 litru de apa. Cand incepe sa fiarba adaugam ardeiul si pasataile. Spre final turnam bors (dupa gust) si rosiile decojite si taiate cubulete. Luam ciorba de pe foc si o gustam de sare.
Se serveste cu paine proaspata.
9 comentarii
arata bine…ma pregatesc sa o prepar
Mi-a iesit aproape ca in poza.
O sa ma laud la prieteni 🙂
Ce bine arata, exact cum imi place mie. Ma duc sa imi cumpar ingredientele.
Ma las de shaorma :))
Sincer nu am mai făcut ciorbiţă de păstăi şi am dat peste reţeta ta din întâmplare. Arată super, aşa că merg în bucătărie să o prepar.
Foarte buna supa… multumesc pentru ajutor
Hello Liana 🙂
Iti multumesc de vizita.
Ducesa, mersi frumos, le-am ridicat 🙂
super ciorbita!
am remarcat pozele…sunt absolut superbe!!!!! si sa stii ca am un ochi critic in aceasta privinta:D
Felicitari!!!!
Liana morar
La mine pe blog te asteapta niste premii, pup!