Supa picanta de gulas

de Isabela Spataru

Ingrediente (4 persoane):

  • 500 carne de porc (pulpa)
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 6 linguri passata de rosii
  • 1,5 l supa
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4 cartofi maricei
  • 1 frunza de dafin
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lingurita maghiran
  • 2 lingurite boia dulce
  • sare, piper
Spalam carnea o uscam si o taiem in cubulete mici.
Ceapa o taiem marunt, la fel si ardeii grasi.
Cartofii taiati cubulete.
Prajim mai intai carnea in ulei.
Adaugam ceapa, acoperim si o lasam sa se inabuse.

Adaugam passata de rosii si supa.
Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.

Dupa ce a trecut timpul, adaugam ardeii grasi, foia de dafin

Si cartofii cubulete

Lasam sa fiarba pentru inca 30 de minute la foc mic.

Cand mai are 5 minute de fiert, adaugam usturoiul taiat marunt, boiaua, maghiranul si sare si piper dupa gust.
A mea e gata facuta, miroase incredibil de bine

Noua ne-a placut la nebunie.Nu prea ne omoram dupa supe sau ciorbe cu carne de porc, dar asta a fost buna buna buna
Alin i-a dat nota 10

Va invit si pe voi sa o faceti, n-o sa va para rau

Related Posts

7 comentarii

Isabela noiembrie 24, 2007 - 8:08 pm

Simona e super buna:P
Sa va fie de bine de pe acum 🙂

Răspuns
Simos says ... noiembrie 24, 2007 - 4:21 pm

mmm!!! un deliciu. felicitari! am sa fac aceasta supa cat de curand. simona

Răspuns
Isabela noiembrie 24, 2007 - 3:16 pm

:))) Pai dute si prepar-o daca mori de pofta

Răspuns
dr_combi noiembrie 24, 2007 - 1:13 pm

esti buna de bucatareasa dar eu nu mai pot de pofta am facut leoarca tastatura

Răspuns
titi noiembrie 23, 2007 - 7:39 am

sa stii ca nu mi-ar strica o nevasta care sa-mi gateasca asa..8->

Răspuns
Isabela noiembrie 22, 2007 - 7:47 pm

😀 ce vrei sa ma iei tu? :))

Răspuns
titi noiembrie 22, 2007 - 5:15 pm

esti buna de maritat.

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.