804
Ingrediente (4 persoane):
- 500 carne de porc (pulpa)
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- 6 linguri passata de rosii
- 1,5 l supa
- 2 ardei grasi rosii
- 4 cartofi maricei
- 1 frunza de dafin
- 3 catei usturoi
- 1/2 lingurita maghiran
- 2 lingurite boia dulce
- sare, piper
Ceapa o taiem marunt, la fel si ardeii grasi.
Cartofii taiati cubulete.
Prajim mai intai carnea in ulei.
Adaugam ceapa, acoperim si o lasam sa se inabuse.
Adaugam passata de rosii si supa.
Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
7 comentarii
Simona e super buna:P
Sa va fie de bine de pe acum 🙂
mmm!!! un deliciu. felicitari! am sa fac aceasta supa cat de curand. simona
:))) Pai dute si prepar-o daca mori de pofta
esti buna de bucatareasa dar eu nu mai pot de pofta am facut leoarca tastatura
sa stii ca nu mi-ar strica o nevasta care sa-mi gateasca asa..8->
😀 ce vrei sa ma iei tu? :))
esti buna de maritat.