1,1K
Azi am facut un gulas de porc cu ciuperci, mmm… o bunatate lingi farfuria de bun ce e
O poza de-nceput, sa va fac pofta 😛
Ingredientele (pt 4 persoane):
500 g carne de porc (pulpa)
2 ardei grasi verzi sau rosii
130 g ciuperci
1 portocala
1 ceapa
2 linguri ulei
3 linguri sos de soia
sare, piper, peperoncino
400 ml supa
1 lingura faina
Spalam carnea, o uscam si o taiem cubulete mici.
Ceapa o tocam mic, ardeiul cubulete si ciupercile felioare.
Prajim carnea in ulei.
Dupa ce am rumenit-o putin, adaugam si ceapa si lasam sa se inmoaie putin.
8 comentarii
Ma bucur mult Emilia ca ti-a placut mancarea 🙂
OK astept sa-mi zici ce ai mai pregatit
Draga Isabela,
am facut mancarica ta…normal ca a iesit buna :)….am pus toate ingredientele…excelenta…sosul de soia si sucul de porto…nota 10…
Ma intorc maine sa vad ce pregatesc..:*
Emilia unde am gasit eu reteta nu scria daca e chinezeasca sau nu, in orice caz e foarteee buna 😛
Te astept sa-mi zici cuma fost:)
De unde esti?
Isabela m-am decis pentru acest fel…O sa intru mai tarziu sa-ti spun cum mi-a iesit..Pare a fi ca o mancare chinezeasca, nu ca un gulas…
revin..cu impresii…cu siguranta bune…:)
Vlad Alex ma bucur mult ca ti-a placut reteta si ca a iesit si cu vin 🙂
Te mai astept pe-aici.
Ma bucur ca am vazut reteta, si-ti multumesc mult. A iesit super, cu toate ca n-am avut sosul de soia si nici de unde sa iau la ora asta, dar n-a fost nici o problema fara…
Merge cu un vin alb, care din fericire se gaseste la orice ora 🙂
Cu bine.
Alexandrina e o bunatate de mancare, trebuie sa o faci, nu ca am facut-o eu, dar nu stii ce o sa pierzi, te asigur.
Astept sa-mi zici cum a fost.
Te poop.
am cautat pe net o reteta cu carne de porc si ciuperci. se intampla sa am si niste portocalele, sos de soia bineinteles… deci sunt norocoasa sa am toate ingredientele. multumesc. sunt incepatoare intr-ale gatitului, dar gurmanda. arata foarte apetisant ce ai gatit tu si chiar ma bucur ca ai nascocit un asemenea blog.
Cu prietenie,
Alexandrina
http://egalitate-de-gen.blogspot.com