Supa de rosii cu cartofi

de Isabela Spataru

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 400 g cartofi fierti in coaja
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pasta de tomate (eu am pus un sos mexican)
  • 1 litru supa de carne, de pui
  • 400 g rosii decojite
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper, condiment pentru supa, zahar

Mai intai fierbem cartofii in coaja.

Ii decojim si ii taiem cubulete.

Ceapa o taiem solzisori

Si usturoiul cubulete mici

Le prajim impreuna in ulei de masline.

Cand devin aurii adaugam pasta de tomate si mai lasam putin.

Adaugam supa de carne si lasam sa inceapa sa fiarba.Punem si sare, piper si putin zahar.

Rosiiile decojite le taiem cubulete mici.
Le adaugam in supa impreuna cu cartofii.
Lasam sa fiarba circa 6 minute la foc potrivit.
Se serveste cu patrunjel proaspat pe deasupra.

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.