Salata de paste cu legume

de Isabela Spataru
Reteta apartine Mayei

Se toaca piep de pui bucatele si se prajeste in ulei incins. Se sareaza si pipereaza. Cand e gata se stinge cu un strop de vin alb. Se scote carnea intr-un castron si se lasa la racit.
In oala unde s-a prajit carnea se pun legumele congelate (amestec de care doriti), se adauga un cubulet de unt, apa cat sa le cuprinda si putin zahar (asa iese in evidenta gustul mazarei). Se lasa pana scad. Se rastoarna peste carnita.
Se fierb paste, penne sau spirale, si se pun peste legume si carne. Se amesteca si se lasa sa traga.
Se face un dip din: smantana, verdeata, sare, piper si usturoi. Totul se amesteca bine.
Se toarna peste salata. POFTA BUNA!

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.