1,2K
Rasturnam aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apa
Si rulam usor. Lasam asa pana se raceste complet aluatul.
Ingrediente pentru blat:
200 g de spanac proaspat, eu am pus congelat
3 oua
120 g faina
sare, piper
Folositi robotul de bucatarie pentru a prepara compozitia. Mixati bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Adaugati si sare si piper.
Folositi robotul de bucatarie pentru a prepara compozitia. Mixati bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Adaugati si sare si piper.
Dupa ce am mixat cam asa arata
Adaugam si faina si mixam pana se omogenizeaza bine
Tapetam o tava (33×23 cm) cu hartie de copt si turnam compozitia.
Rasturnam aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apa
Si rulam usor. Lasam asa pana se raceste complet aluatul.
jumatate ardei gras rosu taiat cubulete mici
1 lingura ulei de masline
sare, piper
8 comentarii
Isabela, din suflet felicitari pentru premiul din revista!
Reteta pare foarte light si tocmai potrivita pentru vara asta!
Ganduri bune!Fain blog!
@Anonimule
fecola di patate…inseamana amidonul din cartofi!
Buna Isabela.In primul rand vreau sa te felicit pt blogul acesta minunat .Spune mi te rog care este echivalentul in romaneste al FECOLA DI PATATE …….Cu ce se poate inlocui ….am cateva retete din Italia si este mentionat acest ingredient .Iti multumesc
Irina, multumesc frumos!
Aliza, reteta asta arata EXCELENT! Bravo !
Multumesc Edith, muahhh
Seara buna!
ce frumoasa si pufoasa e!
Da Mariana e foarte gustoasa, daca iti place spanacul cu branza sigur o sa-ti placa si acesta rulada.
Sa ma anunti daca o faci 🙂
Vai ce bine arata!si trebuie sa fie si f.gustoasa!am s-o trec pe lista!