Rulada de spanac cu crema de branza si ardei rosu

de Isabela Spataru
Ingrediente pentru blat:
200 g de spanac proaspat, eu am pus congelat
3 oua
120 g faina
sare, piperPhotobucket
Folositi robotul de bucatarie pentru a prepara compozitia. Mixati bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Adaugati si sare si piper.

Photobucket
Dupa ce am mixat cam asa arata

Photobucket
Adaugam si faina si mixam pana se omogenizeaza bine

Photobucket
Tapetam o tava (33×23 cm) cu hartie de copt si turnam compozitia.

O dam la cuptorul preincalzit la 190 gradeC pentru 15 minute.Photobucket
Si facuta

Photobucket
Rasturnam aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apaPhotobucket
Si rulam usor. Lasam asa pana se raceste complet aluatul.

Photobucket
Intre timp pregatim umplutura:
200 g crema de branza

jumatate ardei gras rosu taiat cubulete mici
1 lingura ulei de masline
sare, piper
Photobucket
Frecam crema de branza cu sare si piper.
Adaugam si cubuletele de ardei gras si omogenizam.Photobucket
Uleiul de masline

Photobucket
Si umplutura, pana o folositi o pastrati la frigider
Photobucket
Desfacem cu grija alutul, mi-e mi s-a cam rupt si intindem umplutura .
Rulam la loc cu grija.Photobucket
Rulada , o dati la rece pana o taiati si serviti

Photobucket
Super buna, un gust delicios
Photobucket
Cu siguranta in vara asta va fi foarte facuta Sper sa va placa si voua

Photobucket

Related Posts

8 comentarii

ana thomas iunie 21, 2010 - 4:44 am

Isabela, din suflet felicitari pentru premiul din revista!
Reteta pare foarte light si tocmai potrivita pentru vara asta!

Ganduri bune!Fain blog!

@Anonimule
fecola di patate…inseamana amidonul din cartofi!

Răspuns
Anonymous martie 4, 2009 - 3:43 pm

Buna Isabela.In primul rand vreau sa te felicit pt blogul acesta minunat .Spune mi te rog care este echivalentul in romaneste al FECOLA DI PATATE …….Cu ce se poate inlocui ….am cateva retete din Italia si este mentionat acest ingredient .Iti multumesc

Răspuns
ISABELA iunie 16, 2008 - 10:35 am

Irina, multumesc frumos!

Răspuns
Irina iunie 16, 2008 - 10:07 am

Aliza, reteta asta arata EXCELENT! Bravo !

Răspuns
ISABELA iunie 12, 2008 - 7:22 pm

Multumesc Edith, muahhh

Seara buna!

Răspuns
Edith iunie 12, 2008 - 7:10 pm

ce frumoasa si pufoasa e!

Răspuns
ISABELA iunie 10, 2008 - 7:06 pm

Da Mariana e foarte gustoasa, daca iti place spanacul cu branza sigur o sa-ti placa si acesta rulada.

Sa ma anunti daca o faci 🙂

Răspuns
mariana iunie 10, 2008 - 6:38 pm

Vai ce bine arata!si trebuie sa fie si f.gustoasa!am s-o trec pe lista!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.