1,3K
Recipe by Cristina
Ingrediente:
dovlecei taiati felii nu foarte subtiri
ou batut + 1 lingura de lapte sau smintina dulce
parmezan ras
sare si piper
pesmet
praf de usturoi
boia iute
Se prepara un amestec din parmezan, pezmet, sare nu prea multa ca si parmezanul e sarat, praf de usturoi si boia iute.
Oul se bate cu o lingura de lapte sau smantana dulce.
Se da la cuptor pana se rumenesc si devin crocante.
9 comentarii
as vrea sa fac dovlecei umpluti cu carne la microunde,se poate?si cum?
Micule cu mare placere 🙂
Aliza, am facut reteta asta, si ne-a placut mult de tot.Multumesc pentru reteta.
Cristina iti multumesc 🙂
Te pup si o duminica buna
si ai mei au fost destul de „bronzati”, ai tai insa au iesit foarte bine .. felicitari…
😛 i-AM facut in graba pe aceea ca trebuia sa ma duc undeva
Sunt ff buni si ii fac des
ce frumushei ti-au iesit! Ai mei s-au cam parlit 😀
James nici eu nu ma omor dupa dovlecei, imi plac cei umputi cu carne si reteta asta 😛
Sunt excelenti alaturi de o salata langa 🙂
desi nu pot sa spun ca ma omor dupa dovlecei, am poftit totusi la aceasta reteta.
o zi minunata iti doresc