Trebuie sa recunosc ca uneori sunt cam lenesa si prefer sa iau pranzul cat mai repede si fara sa depun prea mult efort in prepararea lui. Hummusul de mai jos e alegerea perfecta pentru mine, cu multe legume pe langa si cu ceva paine integrala pe langa e tot ce-mi pot dori.
[disclaim]Puteti face hummusul vostru mai gros sau mai subtire, doar prin simpla ajustare a cantitatii de rosii uscate si ulei de masline.[/disclaim]
Pentru 2 persoane :: Preparare 10 minute :: Fara coacere :: Dificultate redusa
– 1 doza de naut gata fiert
– 1 catel de usturoi
– 50 g rosii uscate in ulei de masline
– 50 ml pasta tahini
– sucul de la o lamaie
– sare dupa gust
– ulei de masline
– condimente*
– paine integrala, pentru servit
Preparare: spalati nautul din conserva si lasati-l la scurs. In vasul robotului de bucatarie sau in blender adaugati nautul, usturoiul, rosiile uscate, tahini, si putina sare. Mixati pana se combina totul. Adaugati sucul de lamaie si uleiul de masline treptat in hummus pana capata consistenta dorita.
*Eu am folosit un amestesc de ierburi uscate, paprika si usturoi.
Serviti-l cu rosii uscate deasupra si cateva picaturi de ulei de masline.
[warning]Ca sa nu pierzi nicio postare, aboneaza-te la site prin e-mail![/warning]