
La italieni este un must heave pe timpul asta si am zis de ce sa nu fie si la noi.
Mama mi-a spus ca e o nebunie la gust asa ca am incercat si eu, mi-a placut tare mult.
Ingredientele, sunt dupa ochi 😛
–pepene galben, sa nu fie prea copt cum a fost al meu, ca il taiti greu
–proscitto crudo
–obtional puteti pune si mozzarela
–erba cipollina, adica pe romaneste iarba de tuns 😀
–pepene galben, sa nu fie prea copt cum a fost al meu, ca il taiti greu
–proscitto crudo
–obtional puteti pune si mozzarela
–erba cipollina, adica pe romaneste iarba de tuns 😀

Pragatirea:
Inlaturam grasimea si taiem proscitto in feiute nu prea groase.

Luam o bucata de pepene galben si infasuram feluta de prosciutto. Daca doriti puteti lega totul cu un fir de iarba de tuns. Eu am folosit-o doar ca decor 😛

Racim bine si servim. Pe caldurile acestea este un aperitic racoros si consistent.

*****
5 comentarii
…si eu am avut asa ceva in meniu (de ziua mea si a lui Cipi)…si deci stiu cat de buna poate fi o bucatica de pepene invelita-n sunca 😛
Te pup!!! 🙂
James, combinatia este geniala, zilele astea incerc si cu mozzarela, sigur o sa fie si asa super la gust.
Cum cu coniaq? Stii cum se prepara, ca eu nu am auzit si sunt curioasa 😛 😀
Multumesc si tie la fel
Draga anonino, da stiam si de ceapa ciorii :P, mersi ca mi-ai reamintit 🙂
Nu am incercat, dar cu sigurnta ca o sa o fac.
Mi-ai facut pofta.
Stiam ca pepenele galben merge cu cogniaq
o zi minunata iti doresc
Iarba de tuns este, de fapt, cunoscuta la noi sub denumirea de ceapa ciorii sau o gasiti in magazine sub denumirea de “chives”…