1,K
La italieni este un must heave pe timpul asta si am zis de ce sa nu fie si la noi.
Mama mi-a spus ca e o nebunie la gust asa ca am incercat si eu, mi-a placut tare mult.
Pragatirea:
Inlaturam grasimea si taiem proscitto in feiute nu prea groase.
Luam o bucata de pepene galben si infasuram feluta de prosciutto. Daca doriti puteti lega totul cu un fir de iarba de tuns. Eu am folosit-o doar ca decor 😛
Racim bine si servim. Pe caldurile acestea este un aperitic racoros si consistent.
La italieni este un must heave pe timpul asta si am zis de ce sa nu fie si la noi.
Mama mi-a spus ca e o nebunie la gust asa ca am incercat si eu, mi-a placut tare mult.
Ingredientele, sunt dupa ochi 😛
–pepene galben, sa nu fie prea copt cum a fost al meu, ca il taiti greu
–proscitto crudo
–obtional puteti pune si mozzarela
–erba cipollina, adica pe romaneste iarba de tuns 😀
–pepene galben, sa nu fie prea copt cum a fost al meu, ca il taiti greu
–proscitto crudo
–obtional puteti pune si mozzarela
–erba cipollina, adica pe romaneste iarba de tuns 😀
Pragatirea:
Inlaturam grasimea si taiem proscitto in feiute nu prea groase.
Luam o bucata de pepene galben si infasuram feluta de prosciutto. Daca doriti puteti lega totul cu un fir de iarba de tuns. Eu am folosit-o doar ca decor 😛
Racim bine si servim. Pe caldurile acestea este un aperitic racoros si consistent.
*****
5 comentarii
…si eu am avut asa ceva in meniu (de ziua mea si a lui Cipi)…si deci stiu cat de buna poate fi o bucatica de pepene invelita-n sunca 😛
Te pup!!! 🙂
James, combinatia este geniala, zilele astea incerc si cu mozzarela, sigur o sa fie si asa super la gust.
Cum cu coniaq? Stii cum se prepara, ca eu nu am auzit si sunt curioasa 😛 😀
Multumesc si tie la fel
Draga anonino, da stiam si de ceapa ciorii :P, mersi ca mi-ai reamintit 🙂
Nu am incercat, dar cu sigurnta ca o sa o fac.
Mi-ai facut pofta.
Stiam ca pepenele galben merge cu cogniaq
o zi minunata iti doresc
Iarba de tuns este, de fapt, cunoscuta la noi sub denumirea de ceapa ciorii sau o gasiti in magazine sub denumirea de „chives”…