751
Avem nevoie de:
-
penne rigate
-
1 cutiuta ton in ulei de masline
-
pasatta de rosii
-
2 cateii usturoi
-
sare, piper, peperoncino
-
busuioc
-
ulei de masline
-
parmigiano reggiano
Cantitatile nu sunt exacte, fiecare pune cat vrea sa faca de multe
In putin ulei de masline se prajesc cateii de usturoi. Se arunca.
Se adauga passata de rosii si se fierbe pana se ingroasa.
La sfarsit se adauga sare, piper, peperoncino si busuioc.
Peste sosul de rosii se adauga tonul, cu tot cu uleiul de masline, si se mai tine putin pe foc.
Se adauga si pastele si se mai lasa 1 minutel pe foc pana se patrund si pastele 🙂
7 comentarii
am ajuns la tine de pe blogul lui Teo…
mi-a placut ce am vazut si o sa te vizitez de acum incolo…sa ma inspir..
Cristina
Asa sunt si eu 😛
Sper sa-ti placa 🙂
yummy-yummy-yummy.Ce bune sunt si astea.Ooof!!la cate vreau eu sa fac si la cate poftesc, cred ca ar trebui sa stau zi si noapte in bucatarie.Nu ca nu mi-ar placea, dar mai sunt si altele de facut.O sa-ti spun cum mi-au iesit cand le fac.
Aurora ma faci sa ma rusinez la asemenea cuvinte frumoase :), iti multumesc mult.
Dap, blogul e facut cap coada de mine, pozele si tot ce e pe el tot de mine.
M-as bucura tare mult sa-mi spui ca ai facut ceva de la mine si ti-a placut 🙂
Te pup si eu
Draga Izabela, am ajuns pe blogul tau cautind o reteta de profiterol si …am uitat deja ce cautam.Ai un site minunat, pozele sint k lumea, iar tu esti minunata.O sa incerc cite ceva din retetele ce le-am gasit aici.Imi place sa gatesc, sa incerc noutati , sa gust.Imi place totul.Tu ai facut siteul?Pupici, Aurora
Peperoncino e boia uite, nu chilli.
Ma bucur ca-ti plac, sunt unele dintre preferatele mele 🙂
Pofticioasa de servici la apel 🙂 Arata f bine pastele tale. Intrebare: peperoncino ce e mai exact? Eu stiam ca e chilli-ul in varianta italiana, dar s-ar putea sa gresesc.
Ma indrept spre pastele mele de pofta.