Negresa cu nuci

de Isabela Spataru

Ingrediente:
125 g ciocolata amaruie
100 g unt moale
2 oua
200 g zahar
putina sare
1 plic vanilie
150 g faina
100 g miez de nuca prajit
1 lingurita praf de copt

Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.
Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia.

Adaugam bucatelele de unt si amestecam bine.

Adaugam si ciocolata topita in suvita subtire.

Adaugam faina+praful de copt

Adaugam si nucile rupte in bucatele mici si amestecam cu grija.

Ungem o tava si turnam compozitia.
Dam la cuptorul preincalizit, la 190 grade C, pentru 30 de minute

Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca complet in tava si pe urma se taie.

E foarte buna si aromata. Pentru ciocolatosi e perfecta.

Related Posts

6 comentarii

ISABELA martie 11, 2010 - 7:23 pm

Da poti inlocui nucile cu stafide.

Răspuns
Anonymous martie 11, 2010 - 1:17 pm

oare se poate face si fara nuci??sotul meu e alergic la nuci..multumesc

Răspuns
ISABELA martie 25, 2008 - 9:21 am

Kamy ma bucur ca v-a placut negresa 🙂 si la noi e printre preferate, chiar zilele astea ma gandeam sa o fac ca am multa cioco de menaj si n-am ce face cu ea 😛

Dap, m-am gandit sa-l mai schimb putin

Te pup

Răspuns
Anonymous martie 25, 2008 - 9:02 am

Buna Isabela
Ma bucur ca te-am gasit cu bine;
Cu f.f.f. multa intirziere iti raspund, „NEGRESA CU NUCI” a fost un deliciu, o bunatate, mi-a iesit de prima data, sotului i-a placut f. mult, e super buna.
E foarte frumos blogul tau, ai schimbat culorile, in special retetele, si tu esti frumusica foc.

Te pup

Kamy

Răspuns
Isabela noiembrie 13, 2007 - 12:19 pm

Kamy ma bucur ca-ti place, e fff buna, astept sa-mi zici cum ti-a iesit.
Pupici

Răspuns
Anonymous noiembrie 13, 2007 - 11:51 am

Asta era reteta de NEGRESA care o caut de muuuuuuuullllllllltttttttt timp.Iti multumesc mult.
Apropo „YOU ARE THE BEST COOK”
Kamy

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.