Gorgozola cu mamaliga calda

de Isabela Spataru

Ingrediente:
gorgonzola, lapte, unt si mamaliga calda facuta mai moale.

Intr-o craticioara se topeste unt si branza gorgonzola, pana se face ca o crema.

Se adauga lapte si se lasa sa fiarba la foc mic pentru vreo 5 minute

Si gata.Se serveste cu mamaliga calda.Imi place asa de mult, prima data cand am mancat, a servit doua portii ca nu ma mai saturam Incercati si voi, ca nu stiti ce pierdeti.

Related Posts

2 comentarii

Isabela august 7, 2007 - 9:26 pm

Simona nici eu nu ma ganisem pana atunci sa incer gorgonzola cu mamaliga calda. Mama mi-a zis sa incer si mi-a placut la nebunie.

Multumesc inca o data pentru vorbele frumose, inseamna mult pentru mine, esti o draguta :pupic:

Răspuns
Simos says ... august 7, 2007 - 7:13 pm

mmm! ador sosurile cu gorgonzola. nu m-am gandit niciodata sa le combin cu o banala mamaliguta. am trecut reteta la lista de “must to do!” :))

imi place blog-ul tau. si mai ales ce ai postat. esti o gospodina desavarsita. si se vede ca pui suflet si pasiune. felicitari!

toate cele bune,
simona

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult