Ingrediente:
gorgonzola, lapte, unt si mamaliga calda facuta mai moale.
Intr-o craticioara se topeste unt si branza gorgonzola, pana se face ca o crema.
Se adauga lapte si se lasa sa fiarba la foc mic pentru vreo 5 minute
Si gata.Se serveste cu mamaliga calda.Imi place asa de mult, prima data cand am mancat, a servit doua portii ca nu ma mai saturam Incercati si voi, ca nu stiti ce pierdeti.
2 comentarii
Simona nici eu nu ma ganisem pana atunci sa incer gorgonzola cu mamaliga calda. Mama mi-a zis sa incer si mi-a placut la nebunie.
Multumesc inca o data pentru vorbele frumose, inseamna mult pentru mine, esti o draguta :pupic:
mmm! ador sosurile cu gorgonzola. nu m-am gandit niciodata sa le combin cu o banala mamaliguta. am trecut reteta la lista de “must to do!” :))
imi place blog-ul tau. si mai ales ce ai postat. esti o gospodina desavarsita. si se vede ca pui suflet si pasiune. felicitari!
toate cele bune,
simona