Avem nevoie de:
1 piept de pui, merg si pulpe, 2 rosii, 1 ardei gras rosu mare,1 ceapa, 1 catel de usturoi, ulei de masline, 2 linguri cu ierburi de Privence, sare si piper.
Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute.






Si una mai de aproape, sa vedeti ce bine arata. La gust nici nu va zic, e super. Daca aveam ierburile de Provence proaspete cred ca avea o aroma si mai buna.
1 cometariu
Buna! Este super aceasta reteta, abia asteptam sa o fac, am cumparat o sticluta cu ierburi Provence exact cum este cea din pozele tale….problema este ca, spre rusinea mea, chiar nu reusesc sa o desfac! 🙁 Este cumva de unica folosinta ? Nu se poate scoate acel capac de plastic pentru a avea acces direct la continnut?