Pui a la Provance

de Isabela Spataru
Avem nevoie de:
1 piept de pui, merg si pulpe, 2 rosii, 1 ardei gras rosu mare,1 ceapa, 1 catel de usturoi, ulei de masline, 2 linguri cu ierburi de Privence, sare si piper.

Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute.

Intre timp, cat puiul este la cuptor, legumele se taie.

Cele 2 linguri de ierburi se amesteca cu cateva linguri de ulei da masline, vreo 4-5.

Dupa cele 15 minute de stat la cuptor, se scoate, se aseaza legumele pe deasupra

Si se toarna amestecul de ulei cu ierburi

Gata de bagat la cuptor pentru 30 de minute.

Dupa, miroase super bine si are un gust


Si una mai de aproape, sa vedeti ce bine arata. La gust nici nu va zic, e super. Daca aveam ierburile de Provence proaspete cred ca avea o aroma si mai buna.

Related Posts

1 cometariu

Anna noiembrie 5, 2012 - 5:14 pm

Buna! Este super aceasta reteta, abia asteptam sa o fac, am cumparat o sticluta cu ierburi Provence exact cum este cea din pozele tale….problema este ca, spre rusinea mea, chiar nu reusesc sa o desfac! 🙁 Este cumva de unica folosinta ? Nu se poate scoate acel capac de plastic pentru a avea acces direct la continnut?

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult