Inele de calamari pane

de Isabela Spataru

Avem nevoie de:
inele de calamari, eu am cumparat congelati si i-am lasat la dezghetat in apa rece
lapte
faina, sare si ulei penru prajit

Se pune in faina putina sare. Se trec inelele de calamari prin lapte si apoi se tavalesc prin faina.
Se pun la prajit in ulei incins si se lasa pana devin aurii. Eu i-am uitat un pic mai mult
Se servesc cu lamaie. Se stoarce multa zeama peste ei si sunt asa de buniii

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult