Gorgozola cu mamaliga calda

de Isabela Spataru

Ingrediente:
gorgonzola, lapte, unt si mamaliga calda facuta mai moale.

Intr-o craticioara se topeste unt si branza gorgonzola, pana se face ca o crema.

Se adauga lapte si se lasa sa fiarba la foc mic pentru vreo 5 minute

Si gata.Se serveste cu mamaliga calda.Imi place asa de mult, prima data cand am mancat, a servit doua portii ca nu ma mai saturam Incercati si voi, ca nu stiti ce pierdeti.

Related Posts

2 comentarii

Isabela august 7, 2007 - 9:26 pm

Simona nici eu nu ma ganisem pana atunci sa incer gorgonzola cu mamaliga calda. Mama mi-a zis sa incer si mi-a placut la nebunie.

Multumesc inca o data pentru vorbele frumose, inseamna mult pentru mine, esti o draguta :pupic:

Răspuns
Simos says ... august 7, 2007 - 7:13 pm

mmm! ador sosurile cu gorgonzola. nu m-am gandit niciodata sa le combin cu o banala mamaliguta. am trecut reteta la lista de „must to do!” :))

imi place blog-ul tau. si mai ales ce ai postat. esti o gospodina desavarsita. si se vede ca pui suflet si pasiune. felicitari!

toate cele bune,
simona

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.