Uncategorized Gogosari murati de Isabela Spataru octombrie 3, 2007 Scris de Isabela Spataru octombrie 3, 2007 600 Tot reteta de la mamaie la 1 l de otet de 9 grade 1 l de apa 300 g zahar 1 lingura de sare grunjoasa la 1 l de lichid condimente La fel procedez la la castraveciori. Daca vreti sa puneti conopida preparati zeama la fel ca la gogo. 0 comentarii 0 FacebookTwitterPinterestEmail Isabela Spataru postare anterioară Catraveti murati următorul post Sufleu cu carne Related Posts A venit primavara! Au venit Floriile! aprilie 17, 2011 Leapsa "muzicala" martie 15, 2009 Mucenici martie 18, 2008 Brioche martie 5, 2008 Tarta cu fructe martie 5, 2008 Ceva din portocala martie 5, 2008 Piersici cu amaretti martie 3, 2008 Strudel cu branza februarie 29, 2008 Foietaj cu crema si piersici februarie 29, 2008 Placinta cu cioco si meringue februarie 28, 2008 Lasa un comentariu Anuleaza raspunsul Salvați numele meu, e-mailul și site-ul web în acest browser pentru următoarea dată pe care o comentez. * Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.