Catraveti murati

de Isabela Spataru
Reteta o stiu de la mamaie si nu-mi da gresi.
  • la 1 litru de otet de 9 grade pun 2 l de apa
  • 1 lingura de sare grunjoasa la 1 l de lichid
  • condimente de tot felul, marar, frunze de visin, hrean, piper, boabe de mustar, morcov taiat rondele, cepa taiata rondele.
Fierb totul intr-o oala si pe urmja torn incet peste castraveciori in borca.
Atentie, puneti borcanul pe un gratar de fier sa nu crape.
Inchid cu capacul pe urma si gata.
Le acopar cu o carpa mai groasa si le las pana a doua zi asa sa se raceasca.
Aici doar o parte din borcane.

Related Posts

1 cometariu

Anonymous octombrie 5, 2010 - 3:10 pm

buna, te urmaresc de foarte mult timp dar deabea acum ti-am scris si am si eu o intrebare la castraveti nu pui deloc zahar?
Bafta multa in continuare si tine-o tot asa ai un blog super

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.