Sufleu cu carne

de Isabela Spataru
Ingrediente:
1 ceapa
4rosii
2 dovlecei
250 g cascava
l2 linguri ulei de masline
750 g carne tocata amestec2
linguri pasata de rosii
2 oua
200 g smantana
sare, piper
Eu ma facut la jumatate, doar pentru mine

Calim ceapa pana devine transparenta
Adaugam carnea tocata, saram si piperam.
Acoperim si lasam sa se faca.

Intre timp, cat de face carnea , curatam dovlecelul de coaja si il dam pe rasatoare cu ochiuri mari.

Dupa ce s-a facut carnita adaugam pasata si dovlecelul.
Mai lasam putin pe foc.

Compozitia arata cam asa

Taiem rosiile felite subtiri si cascavalul la fel.

Oul il batem bine cu putina sare si adaugam si smantana.

Ungem o tava de sufeu cu grasime, asezam amestecul de carne tocata

Turnam amestecul de ou+smantana

Asezam rosiile si cascavalul pe deasupra

Si dam la cuptor, la 180 grade C, pt 40 de min

Si scos
Sectiunea era inca fff calda, nu am avut rabdare sa se raceasca putin, ca prea mirosea bine Concluzia: bun rau.

Am baut la aceasta mancarica must bunnn si foarte dulce.

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.