Gnocchi cu ardei si cascaval

de Isabela Spataru
Ingrediente pt 2 persoane: 500 g gnocchi de cartofi (adica galuste de cartofi) 1 morcov micut 1 ardei capia rosu 5 frunze de busuioc cascaval razuit 2-3 linguri 1 lingura ulei de masline sare, piper
Puneti la fiert apa cu putina sare pentru a fierbe gnocchi. Morcovul il taiem rondele mici, iar ardeiul capia fasioare tot micute. In uleiul de masline inabusim legumele pentru 5 minute. Adaugam si cascavalul si amestecam rapid. Sare dupa gust si busuiocul rupt. Fierbem gnocchi , ii scurgem bine si ii adaugam peste legume. Le amestecam cu grija. Turnam totul intr-o tava, presuram cascaval ras si dam la cuptor pentru 2-3 minute. Se servesc imediat. O bunatate.
****

Related Posts

2 comentarii

ISABELA noiembrie 25, 2008 - 5:55 pm

Pentru putin Getut 🙂

Răspuns
Anonymous noiembrie 25, 2008 - 5:31 pm

Am facut reteta mai demult, e delicioasa (fara morcov, petru ca am gatit din amintiri).
Aliza, mersi mult de reteta.
Getut.

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.