Tadka raita

de Isabela Spataru
Recipe byBD

Ingrediente:

  • o ceapa micuta
  • o rosie
  • un ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • iaurt gras
  • putin ulei de masline


Se prajeste usturoiul marunt tocat si putin ardei iute in ulei de masline.

Tocam rosia, ceapa si putin ardei iute.

Amestecam cu iaurt.

Un sos excelent, merge la o friptura de orice fel de minune 😛
Eu l-am servit simplu, pe paine.

Acum vara este preferatul meu.

****

Related Posts

4 comentarii

juli__ ianuarie 27, 2010 - 11:25 am

Iti multumesc pentru reteta de sos, Isabela. Este foarte, foarte bun acest sos.

Răspuns
camelia august 25, 2008 - 12:45 pm

grozav site-ul. eu am mai cautat retete pe net dar nu am gasit ceva care sa ma inspire asa mult si am gasit site-ul asta din intamplare. nu imi vine sa cred ce multe retete sunt. m-a bucurat foarte mult cand am vazut ca sunt usor de facut – nu din cauza complexitatii, ci din cauza ca se explica totul pas cu pas, ba mai sunt si poze la fiecare pas. grozav.
nici nu stiu ce sa zic decat ca cred ca o sa imi foloseasca mult.
multe felicitari si nu dati atentie celor de pe gustos… oricum site-ul dumneavoastra este net superior.

Răspuns
Marcela S. august 5, 2008 - 8:38 pm

Am trecut sa vad ce ai mai facut si sa iti dedic un premiu pt toata priceperea ta; premiu care si eu la randul meu l-am primit de la Nicolina. Te pup si spor in continuare.

Răspuns
didona august 5, 2008 - 7:33 pm

Minunate sunt retetele tale, dar si fotografiile sunt foarte bine realizate. Cu ce fel de aparat le faci? Cred ca nu e vorba de un telefon mobil, ci de ceva mai performant.
Oricum, felicitari pentru tot ce faci.
Mai este o culinareasa, din Canada parca, pe care o cheama tot Isabela si isi spune, pe scurt, Isa,; blogul ei se numeste Les gourmanideses d’Isa.
Eu sunt, deocamdata, incepatoare in ale blogaritului…

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.