
Cartofii in folie de aluminiu merg foarte bine cu sosul, la fel si cipsurie de dovlecei, parca puiul picant la cuptor nu e bun fara acest sos 😛 saupuiul picant cu bere. Discurile de cartofi reci sunt excelente cu sos de samantana si usturoi. Ramane la alegerea voastra ce mancare faceti, dar nu uitati de sos!
Pentru 2 persoane :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Fara coacere
Ingrediente:
-usturoi
-sare
-ulei
-smantana
Ingrediente:
-usturoi
-sare
-ulei
-smantana
Preparare: cantitati nu am exacte, totul este pe gustate :P. Usturoiul il pisam cu putina sare.

Dupa ce l-am zdrobit bine, adaugam cateva picaturi ulei de masline si amestecam pana devine o crema.
Peste aceasta crema de usturoi adaugam smantana. Gustam, daca e prea iute de la usturoi mai adaugam smanatana si potrivim si de sare.
O bunatate!
8 comentarii
o bunatate…daca nu te-a premiat Maria inca, te asteapta 2 premii la mine. o zi buna!
hmmmmm, alte bunatati care trebuie incercate,inca nu ne-am saturat de FOCACCIA,o fac aproape zilnic,mai pun si citeva masline,iar ca mirodenii deasupra folosesc Ierburi de provence KOTANY,de la Kaufland.Acum sint multe visine,ne faci o prajitura?Ceva reteta noua,pe net sunt multe,dar sa tot incercam? Pa, astept…..Dana din Arad.
My favorite sauce for many meals 🙂 Dear, I have award for you in my blog!
Excelent sosul asta; nici noi nu mancam gratar fara el. eu insa amestec usturoiul pisat direct cu o lingurita de smantana sau iaurt mai gras; si la sfarsit un pic de patrunjel proaspat pt aroma si culoare. superb!
Of Doamne.. de azi dimineata imi miroase a friptura si a usturoi si nu stiam de unde..sper ca nu am ajuns prea tirziu ?
Si eu ador mujdeiul pregatit asa! Cu putina lamaie merge perfect si la peste! 😀
numai tu 😛 , eu il pregatesc in timp ce se face gratarul si mai intind pe felii de paine sos 😛 😀
as manca gol acest sos:)))
nici macar nu l-am descoperit de mult..de parc-ar fi asa de sofisticat:)))
e grozav!asa e!