Filet de cod la cuptor cu cartofi

de Isabela Spataru
Avem nevoie de:
filet de cod
cartofi taiati feliute cat mai subtiri posibile, care se tin cca. 30 de minute in lapte
ulei de masline
paprika
rosmarin
sare
putina faina
Ungem o tava cu ulei de masline, asezam filet-urile, le presaram cu sare si paparika.
Apoi asezam peste feliutele de cartofi

Stropim cu ulei de masline

Presaram si rosmarin, dupa gust

Si putina faina, in felul acesta se fac cartofeii crocanti.
Dam la cuptor, pt 20-25 de minute.

Intre timp, am pregatit sosul de smantana si usturoi, care mie imi place mulllttt :)))

Si scoasa din cuptor

Foarte bunnn, ne-a placut la nebunie.

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.