Uncategorized Filet de cod la cuptor cu cartofi de Isabela Spataru septembrie 24, 2007 Scris de Isabela Spataru septembrie 24, 2007 522 Avem nevoie de: filet de cod cartofi taiati feliute cat mai subtiri posibile, care se tin cca. 30 de minute in lapte ulei de masline paprika rosmarin sare putina faina Ungem o tava cu ulei de masline, asezam filet-urile, le presaram cu sare si paparika. Apoi asezam peste feliutele de cartofi Stropim cu ulei de masline Presaram si rosmarin, dupa gust Si putina faina, in felul acesta se fac cartofeii crocanti. Dam la cuptor, pt 20-25 de minute. Intre timp, am pregatit sosul de smantana si usturoi, care mie imi place mulllttt :))) Si scoasa din cuptor Foarte bunnn, ne-a placut la nebunie. 0 comentarii 0 FacebookTwitterPinterestEmail Isabela Spataru postare anterioară Ostropel de pui următorul post Faceti martipan la voi acasa Related Posts A venit primavara! Au venit Floriile! aprilie 17, 2011 Leapsa "muzicala" martie 15, 2009 Mucenici martie 18, 2008 Brioche martie 5, 2008 Tarta cu fructe martie 5, 2008 Ceva din portocala martie 5, 2008 Piersici cu amaretti martie 3, 2008 Strudel cu branza februarie 29, 2008 Foietaj cu crema si piersici februarie 29, 2008 Placinta cu cioco si meringue februarie 28, 2008 Lasa un comentariu Anuleaza raspunsul Salvați numele meu, e-mailul și site-ul web în acest browser pentru următoarea dată pe care o comentez. * Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.