Curry de porc cu mazare

de Isabela Spataru
Ingrediente (4 portii):
  • 600 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute verde (eu am pus mai putin )
  • 400 g mazare cingelata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura curry
  • 1 lingura faina
  • 400 ml supa
  • sare, piper, peperoncino

Carnea o spalam, o stergem si o taiem cubulete mici.
Ceapa o tocam marunt, la fel si cateii de usturoi.
Ardeiul rondele subtiri.
Incingem uleiul si prajim carnea.
Adaugam ceapa si ardeiul iute. Lasam putin sa se inmoaie.

Mazarea 🙂

Presaram si curry

Turnam supa, condimentam.
Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.

Si gata terminata
Miroase incredibil de bine

Foarte buna mancarica, Alin e innebunit dupa mazare, asa ca eu o fac destul de des.

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.