465
Reteta tradusa de Sup3rba
Avem nevoie de:
-
4 pulpe de pui
-
1 lingura de pateu de pui sau de care avem prin casa
-
1 lingura de pesmet
-
1 paharel de vin alb
-
2 oua
-
1 ceapa
-
aluat de foietaj
-
sare,piper
Pt inceput eu le’am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara.Intr’o tigaie am pus putin ulei,am pus pulpele acolo le’am dat cu sare si piper si le’am prajit putin.Apoi le iau deoparte pe un castron.In aceasi tigaie prajesc ceapa taiata marunt..Intr’un bol spargem un ou,punem pesmetu,pateul, paharelul de vin,sarea si piperul si amestecam bine adaugam ceapa prajita si mixam totul bine pana obtinem o crema.
Luam aluatul de foietaj il intindem bine pe masa si il impartim in 4 bucatele patrate.Punem in fiecare patrat pulpele de pui si le pictam cu crema obtinuta.Apoi le inchidem cu aluatul bine de tot sa nu se desfaca si le ungem cu al 2 ou batut bine.
Apoi le dam la cuptor la 180 º circa 40 de minute.
Se pot servi cu sos de rosii.
Portia lu Alin, cu garnitura de mancarica de mazare.