Crema Chantilly cu capsuni

de Isabela Spataru
Avem nevoie de:
Aici e o portie, doar pentru mine, 100 ml frisca lichida,2 linguri zahar pudra,2 linguri zahar tos, capsuni,rom. Batem frisca cu zaharul pudra si putin rom.

Intr-un pahar, puneti pana la jumate capsuni taiate. Peste ele adaugati zaharul tos.

Adaugam si frisca si gata. Decoram cu capsuni taiate.

E un desert super rapid si super bun. Exact pe placul meu .

Enjoy!

Related Posts

2 comentarii

Isabela noiembrie 5, 2007 - 7:09 am

Diana stiam ca are si vanilia, dar avea zaharul pudra in el asa ca nu am mai pus 🙂

Răspuns
Anonymous noiembrie 4, 2007 - 11:39 pm

Crema Chantilly traditionala are si vanilie pudra.

Diana

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.