Crai nou

de Isabela Spataru

Si ultima reteta de fursecuri pe care am facut-o de Craciun este Crai nou parfumat cu vanilie

Ingrediente:

  • 300 g faina
  • 250 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 150 g migdale macinate, eu am pus nuci
  • 1 ou
  • putina sare
  • 2 vanilii

Se framanata toate ingredientele pana se obtine un aluat omogen

Se infasoara in folie de aluminiu si se da la rece pt 30 de minute.
Se face un sul, se taie bastonase mici si se da forma de crai nou

Se aseaza pe hartie de copt si se da la cuptor pt 10-15 minute, la 175 grade Celsius.
Cat sunt calzi se tavalesc prin zahar pudra.
I-am servit alaturi de o cafelutza 😛
Buni, fragezi si foarte aromati.

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult