Bulete de branza

de Isabela Spataru
Recipe by AMALIA
Un aperitiv super bun si super rapid.
  • 500 gr branza, eu am pus branza de burduf
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 varf de cutit praf de copt
Se amesteca ingrendientele bine, se formeaza bile de marimea unei cirese mai mari ( se umfla mult in timpul prajitului ) , se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc putin, se scot pe hartie absorbanta, respectiv servetel.
Ia ca aveam si eu reteta intr-o carticica veche cu mancaruri romanesti si nu stiam. :))

Au iesit minunate 😛

Related Posts

2 comentarii

ISABELA decembrie 15, 2008 - 3:36 pm

Da Mariana merge foarte bine. Spor la facut cat mai multe bulete 😛 😀

Puup

Răspuns
mariana decembrie 15, 2008 - 3:08 pm

Isabela:ce zici de brinza de vaca amestecat cu cascaval???imi place cum arata si o fac pe platoul cu aperitive!ce zici??te pup!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.