
–4 felii de paine taiate mai gros
–1 vanata
–400 g mozzarella
–50 g parmigiano
–200 g sos de rosii
–40 g capperi
–oregano
–faina
–ulei de masline
–sare
Eu am facut doar juma’ de compozitie.
Feliile de paine se dau la cuptor, pe gratar, pentru cateva minute cat sa prinda o crusta crocanta.
Taiem doua felii din vanata.
Si le dam prin faina amestecata cu putina sare.
Le prajim in ulei de masilene pe ambele parti pana devin maronii si crocante.
Le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Dupa ce s-au racit putin le asezam pe feliile de paine, le ungem cu sosul de rosii.
Adaugam mozzarella taiata felii, capperii, oregano si parmigiano.
Dam la cuptor pentru 5 minute.
Se servesc calde, sunt o bunatate!
*****
7 comentarii
Hallo Isabela,
Foarte frumoasä Rezetä.Le-am fäcut si eu dar cu un pic de altä Brinzä cä Mozzarella nu mie markant de ajuns. Ideea este klasse. Compliment.
Salutäri Jacob
Ina sper sa-ti placa si astea la fel ca lasagnea 😛
Poop si eu !
Cum am mai spus pe blogul meu: nota 10* pt lasagna!!! Vreau sa fac si bruschetele de fata ca tare mult imi plac vinetele! Te pup!!!
Miha sper sa-i placa lu Matei.
Va pup, un we super
Wow Ina iti multmesc tare mult 🙂
Sa ma anunti cum ti-a iesit si daca ti-a placut.
Poop
super reteta!
simpla si sunt convinsa ca va iesi ceva delicios,o fac maine ca tot sunt numai eu cu matei acasa.
Isa draga… imi lasa gura apa! Super… pe vineri fac lasagna cu brocoli ca tare bine arata! Sincer ai un blog de nota 1000, cu poze bestiale!!!! Pup!