Biscuiti Truffle

de Isabela Spataru
Chocolate crinklesO alta reteta incercata cu margarina Rama sunt acesti minunati biscuiti ciocolatosi šŸ˜›
Ca tot se apropie Craciunul si vrem sa facem cat mai multe retete de fursecuri pentru familie, copii, prieteni si de ce nu, colindatori, va invit sa-i incercati pe acestia. Sunt foarte buni, crocanti la exterior si moi si aromati in interior. Se pastreaza foarte bine in cutii de tabla inchise ermetic.
Pentru mai multe retete fermecate, intrati si in lumea Prajituria.Chocolate crinkles

Pentru 6 persoane :: Preparare 15 minute +Ā  la rece :: Coacere 15 minute :: Dificultate medie
Ingrediente:
– 100 g ciocolata amaruie
– 45 g margarina Rama
– 55 g zahar pudra
– un praf de sare
– 2 oua mici
– 1 lingurita esenta vanilie
– 100 g faina
– 10 g cacao
– 1/2 lingurita praf de copt
Pentru tavalit: 90 g zahar pudra
Chocolate crinklesPreparare: pe bain-marie topim ciocolata si margarina Rama. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza. Luam cratita de pe aburi si adaugam zaharul pudra. Amestecam bine.Chocolate crinkles

Adaugam ouale pe rand, sarea si esenta de vanilie. Cu ajutorul mixerului omogenizam bine.

Chocolate crinkles

Adaugam faina, praful de copt si cacaua si omogenizam bine.

Chocolate crinkles

Compozitia rezultata o acoperim cu o folie alimentara si o dam la frigider.

Chocolate crinkles

Zaharul pentru tavalit il rasturnam intr-o farfurie. Din compozitia pentru biscuiti luam aluat si formam bilute mici pe care le tavalim prin zaharul pudra. Le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt, la o distanta destul de mare, 4 cm. Dam tava la cuptorul preincalzit la 160 gradeC, pentru 15 minute.

Chocolate crinkles

Ii lasati putin in tava, dupa aceea ii scoateti pe o farfurie.

Chocolate crinkles

Extraordinari de buni! Sper sa fie si la voi pe masa de Craciun!

Chocolate crinkles

Related Posts

11 comentarii

ISABELA decembrie 24, 2010 - 10:38 am

Odata cu faina si cacaua.

Răspuns
Ioana decembrie 24, 2010 - 9:31 am

Isabela…praful de copt cand se adauga? šŸ˜€

Răspuns
Ioana decembrie 24, 2010 - 9:30 am

Isabla….praful de copt cand se adauga? šŸ˜€

Răspuns
ISABELA decembrie 22, 2010 - 8:26 am

Ioana da se pastreaza bine intr-o cutie de tabla inchisa ermetic.

Răspuns
ISABELA decembrie 22, 2010 - 8:26 am

Maria arata bine dar sunt si foarte buuuni šŸ˜›

Răspuns
ISABELA decembrie 22, 2010 - 8:25 am

Maya astia sunt si preferatii mei šŸ™‚ Pup!

Răspuns
ISABELA decembrie 22, 2010 - 8:25 am

Multumesc Sara šŸ™‚

Răspuns
Ioana decembrie 21, 2010 - 12:59 pm

Daca fac acesti biscuitei azi, se pastreaza bine pana pe 25 ?

Răspuns
Maria decembrie 15, 2010 - 8:15 am

Fooooooooooooooooooooooooooarte klumea reteta, nu am mai vazut biscuitei care sa arate asa de funky šŸ™‚ Si am intrat si pe siteul recomanat de tine, Prajituria … arata minunat, e de explorat šŸ™‚

Răspuns
maya decembrie 12, 2010 - 5:37 pm

Tare fain arata si se fac usor.Asta-mi place mie…ca nu trebuie nimic decupat =))
Multumesc,Isa !
Pupici šŸ™‚

Răspuns
Sara & Miki decembrie 11, 2010 - 7:58 pm

Ce apetisant arata… frumoasa prezentarea. Pup!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.