1,5K
O alta reteta incercata cu margarina Rama sunt acesti minunati biscuiti ciocolatosi š
Ca tot se apropie Craciunul si vrem sa facem cat mai multe retete de fursecuri pentru familie, copii, prieteni si de ce nu, colindatori, va invit sa-i incercati pe acestia. Sunt foarte buni, crocanti la exterior si moi si aromati in interior. Se pastreaza foarte bine in cutii de tabla inchise ermetic.
Pentru mai multe retete fermecate, intrati si in lumea Prajituria.
Ca tot se apropie Craciunul si vrem sa facem cat mai multe retete de fursecuri pentru familie, copii, prieteni si de ce nu, colindatori, va invit sa-i incercati pe acestia. Sunt foarte buni, crocanti la exterior si moi si aromati in interior. Se pastreaza foarte bine in cutii de tabla inchise ermetic.
Pentru mai multe retete fermecate, intrati si in lumea Prajituria.
Pentru 6 persoane :: Preparare 15 minute +Ā la rece :: Coacere 15 minute :: Dificultate medie
Ingrediente:
– 100 g ciocolata amaruie
– 45 g margarina Rama
– 55 g zahar pudra
– un praf de sare
– 2 oua mici
– 1 lingurita esenta vanilie
– 100 g faina
– 10 g cacao
– 1/2 lingurita praf de copt
Pentru tavalit: 90 g zahar pudra
Ingrediente:
– 100 g ciocolata amaruie
– 45 g margarina Rama
– 55 g zahar pudra
– un praf de sare
– 2 oua mici
– 1 lingurita esenta vanilie
– 100 g faina
– 10 g cacao
– 1/2 lingurita praf de copt
Pentru tavalit: 90 g zahar pudra
Preparare: pe bain-marie topim ciocolata si margarina Rama. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza. Luam cratita de pe aburi si adaugam zaharul pudra. Amestecam bine.
Adaugam ouale pe rand, sarea si esenta de vanilie. Cu ajutorul mixerului omogenizam bine.
Adaugam faina, praful de copt si cacaua si omogenizam bine.
Compozitia rezultata o acoperim cu o folie alimentara si o dam la frigider.
Zaharul pentru tavalit il rasturnam intr-o farfurie. Din compozitia pentru biscuiti luam aluat si formam bilute mici pe care le tavalim prin zaharul pudra. Le asezam pe o tava tapeta cu hartie de copt, la o distanta destul de mare, 4 cm. Dam tava la cuptorul preincalzit la 160 gradeC, pentru 15 minute.
Ii lasati putin in tava, dupa aceea ii scoateti pe o farfurie.
Extraordinari de buni! Sper sa fie si la voi pe masa de Craciun!
11 comentarii
Odata cu faina si cacaua.
Isabela…praful de copt cand se adauga? š
Isabla….praful de copt cand se adauga? š
Ioana da se pastreaza bine intr-o cutie de tabla inchisa ermetic.
Maria arata bine dar sunt si foarte buuuni š
Maya astia sunt si preferatii mei š Pup!
Multumesc Sara š
Daca fac acesti biscuitei azi, se pastreaza bine pana pe 25 ?
Fooooooooooooooooooooooooooarte klumea reteta, nu am mai vazut biscuitei care sa arate asa de funky š Si am intrat si pe siteul recomanat de tine, Prajituria … arata minunat, e de explorat š
Tare fain arata si se fac usor.Asta-mi place mie…ca nu trebuie nimic decupat =))
Multumesc,Isa !
Pupici š
Ce apetisant arata… frumoasa prezentarea. Pup!