
Mersi Laura pentru reteta, e indexata la favorite! ♥
Pentru 4 persoane :: Preparare 30 minute :: Coacere 25 minute :: Dificultate medie
Ingrediente:
– 200 g ciocolata amaruie
– 200 g alune de padure
– 280 g faina
– 2 oua
– 30 g unt
– vanilie
– 125 g zahar
– 25 ml espresso
– 3 linguri rom
– 1 lingurita praf de copt
– un praf de sare
Ingrediente:
– 200 g ciocolata amaruie
– 200 g alune de padure
– 280 g faina
– 2 oua
– 30 g unt
– vanilie
– 125 g zahar
– 25 ml espresso
– 3 linguri rom
– 1 lingurita praf de copt
– un praf de sare

Dupa acest timp rasturnam compozitia pe o suprafata presarata cu faina. Modelam trei suluri de cca. 3-4 cm diametru. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam sulurile la cuptorul preincalzit la 180 gradeC pentru 15-20 minute.
Dupa acest timp le lasam sa seraceasca putin si le taiem in fasii de cca. 2 cm. Asezam bucatile pe tava si le mai dam cca. 10 minute la cuptor.
Sunt foarte bune, se pastreaza mult timp (daca apuca) in recipiente inchise ermetic.
2 comentarii
Ti-au iesit tare bine, Aliza! Felicitari! Cred ca o sa-i fac si eu de Craciunul acesta, daca tot ii laudati :D. Pupici cu mare, mare drag!
Alizel mic si frumos, ti-au iesit impecabil!!! Arata atat de bine incat parca as mai face si eu o tura mica. Si noi rontaiam la ei non stop. Ai vazut ca dau dependenta??:)))
Pup frumoasa mica si pofta buna sa aveti!!
Va pupam cu drag!!<3