Ziua Internationala a pastelor

de Isabela Spataru

Ziua Internationala a pastelor

IMG_8322

Aceasta este o zi pentru iubitorii de carbohidrati pentru a se bucura și de a sărbători dragostea lor pentru paste. Este un aliment foarte versatil, deoarece vine în multe forme și mărimi și pot fi servite la cald sau la rece, ca un fel de mâncare, fel de mâncare principal, salată sau desert. Trimiterile la paste pot fi găsite încă din anul 1154 în Sicilia. Pastele sunt un aliment universal si sunt servite la nivel mondial.

IMG_3723

Exista peste 600 de forme de paste la nivel mondial, iar numele sunt descriptive de formele lor. :: Spaghetti :: Vermicelli :: Rotini :: Fusili :: Tortellini :: Linguini :: Conchiglie :: Fettucine :: Penne :: Capellini :: si multe altele, sunt micile comori pentru orice camara.

IMG_8331

#worldpastaday

IMG_3740

Ziua Internationala a Pastelor este sarbatorita in fiecare an pe data de 25 octombrie. Aceasta data a fost stabilita in anul 1995, cand a avut loc primul congres.

Picasa 3

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult