Un plus de prospetime

de Isabela Spataru

Pentru a nu zdrobi verdeata delicata, este bine sa taiati intotdeauna frunzulitele sau tulpina cu un cutit bine ascutit. Pentru aceasta, aveti mai multe posibilitati.
Inainte de a fi tocata, verdeta trebuie spalata, uscata apoi pe un prosop de bucatarie, apoi curatate frunzulitele.
Daca nu vreti sa taiti verdeata cu un cutit, puteti utiliza un zdrobitor de verdeata.
Arpagicul poate fi taiat rulouri cu ajutorul unei foarfeci.
Toate celelalte tipuri de verdeata se pot taia cu un cutit mare de bucatarie cu miscarile unui leagan sau va puteti cumpara asa-numitul cutit de tocat.
Iata mai jos cateva tipuri de verdeata si cu ce se potrivesc ele.
Busuioc
Carne, peste, pasare, paste, supa, salate.

Rosmarin
Miel si cartofi.

Menta
Miel si deserturi.

Marar

Carne, cartofi, peste, salate, fasole, varza, placinte.

Tarhon
Pui, peste, oua.

Patrunjel

Carne, peste, pasare, paste, cartofi, supa.
Salvia
Carne, peste, pasare, cartofi.

Cimbru
Porc si leguminoase.

Arpagic
Carne, pasare, peste, cartofi, supa.

Related Posts

2 comentarii

Isabela august 23, 2007 - 8:41 pm

Bianca merci mult pentru informatiile pe care mi le-ai dat.
Ma bucur nespus ca-ti place blogul meu.
Pupic

Răspuns
Bianca august 20, 2007 - 10:06 pm

Mararu este bun si pe peste, salate, fasole, varza, placinte

Busuiocul merge si in salate

Imi place blogul tau, este foarte organizat
pupici

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.