483
Pentru a nu zdrobi verdeata delicata, este bine sa taiati intotdeauna frunzulitele sau tulpina cu un cutit bine ascutit. Pentru aceasta, aveti mai multe posibilitati.
Inainte de a fi tocata, verdeta trebuie spalata, uscata apoi pe un prosop de bucatarie, apoi curatate frunzulitele.
Daca nu vreti sa taiti verdeata cu un cutit, puteti utiliza un zdrobitor de verdeata.
Arpagicul poate fi taiat rulouri cu ajutorul unei foarfeci.
Toate celelalte tipuri de verdeata se pot taia cu un cutit mare de bucatarie cu miscarile unui leagan sau va puteti cumpara asa-numitul cutit de tocat.
Carne, peste, pasare, paste, supa, salate.
Carne, cartofi, peste, salate, fasole, varza, placinte.
Pui, peste, oua.
Carne, peste, pasare, paste, cartofi, supa.
Salvia
Carne, peste, pasare, cartofi.
Cimbru
Porc si leguminoase.
Porc si leguminoase.
Carne, pasare, peste, cartofi, supa.
2 comentarii
Bianca merci mult pentru informatiile pe care mi le-ai dat.
Ma bucur nespus ca-ti place blogul meu.
Pupic
Mararu este bun si pe peste, salate, fasole, varza, placinte
Busuiocul merge si in salate
Imi place blogul tau, este foarte organizat
pupici