Ah, nu stiu cum sa va povestesc, dar ultimile doua saptamani au fost cumplite pentru mine. Acum doua saptamani, intr-o marti dimineata mai exact, m-am trezit plina de bubite rosii. Dupa o criza serioasa de nervi, urelete si plansete, am realizat ca am varicela. Da stiu, o sa-mi spuneti, acum? la varsta asta? Eiiii, da! 🙁 Din pacate am venit la pachet cu ea de acasa. In acest timp a trebuit sa stau sechestrata in casa si sa astept sa-mi treaca. Cumplit. Pofta de dulce n-am avut si chiar daca incoltea in mine dorinta sa mananc doar un cubulet de ciocolata, n-avem cum. Am mancat doar fructe, ceai din plante all day si iaurt all the way :)). Experienta asta mi-a adus aminte inca odata ca sanatatea este cea mai importanta si trebuie sa avem grija de noi. Dar acum sunt OK, nu este totul roz in viata mea, dar sunt optimista.
Si sa revenim la postarea noastra. Am facut un tort raw vegan mega-delicios si am mancat doua felii una dupa alta, fara nicio remuscare. Este exact pe gustul meu, are ciocolata, cocos si caramel. Sper sa-l incercati si voi, chiar daca nu sunteti adeptii acestui fel de mancare, o sa va incante la maxim! 😀

Pentru 6 persoane :: Preparare 10 minute :: Dificultate redusa :: Fara coacere
Ingrediente: Pentru tort: – 1 cana alune de padure – ½ cana seminte de floarea-soareleui – ⅓ cana stafide – 1 banana bine coapta – 3 linguri cacao – 2 linguri ulei de cocos – ½ lingurita scortisoara – putina sare Pentru caramel: – 7-8 curmale, aruncate in apa calda, tinute pana se inmuaie si dupa puse la scurs – 2 linguri ulei de cocos – vanilie Extra: – cacao pudra 1 cana=250 ml




