Ah, nu stiu cum sa va povestesc, dar ultimile doua saptamani au fost cumplite pentru mine. Acum doua saptamani, intr-o marti dimineata mai exact, m-am trezit plina de bubite rosii. Dupa o criza serioasa de nervi, urelete si plansete, am realizat ca am varicela. Da stiu, o sa-mi spuneti, acum? la varsta asta? Eiiii, da! 🙁 Din pacate am venit la pachet cu ea de acasa. In acest timp a trebuit sa stau sechestrata in casa si sa astept sa-mi treaca. Cumplit. Pofta de dulce n-am avut si chiar daca incoltea in mine dorinta sa mananc doar un cubulet de ciocolata, n-avem cum. Am mancat doar fructe, ceai din plante all day si iaurt all the way :)). Experienta asta mi-a adus aminte inca odata ca sanatatea este cea mai importanta si trebuie sa avem grija de noi. Dar acum sunt OK, nu este totul roz in viata mea, dar sunt optimista.
Pentru 6 persoane :: Preparare 10 minute :: Dificultate redusa :: Fara coacere
Ingrediente: Pentru tort: – 1 cana alune de padure – ½ cana seminte de floarea-soareleui – ⅓ cana stafide – 1 banana bine coapta – 3 linguri cacao – 2 linguri ulei de cocos – ½ lingurita scortisoara – putina sare Pentru caramel: – 7-8 curmale, aruncate in apa calda, tinute pana se inmuaie si dupa puse la scurs – 2 linguri ulei de cocos – vanilie Extra: – cacao pudra 1 cana=250 ml
Preparare: tot ce va trebuie la prepararea acestui tort este un robot si un inel de tort, pe care-l fixati la dimensiunea dorita, in functie de cat de inalt vreti sa va iasa tortul. Toate ingredientele pentru tort le mixati la robot pana compozitia devine omogena si lipicioasa. O rasturnati in inelul de tort si o presati bine cu o lingura. Dati la rece.
Caramelul: mixati bine ingredientele pana se transforma intr-un caramel delicios. Il intindeti pe toata suprafata tortului. Il dati iar la rece. Dupa o ora este numai bun de savurat.
O saptamana plina de realizari va doresc.

