250 g mascarpone
200 g ciocolata alba de menaj
50 g ciocolata amaruie de menaj
50 ml lapte de cocos din doza
60 g zahar
300 g fructe de padure congelate(zmeura,mure,coacaze negre si rosii,capsuni)
+fructe de decorat
Se pun ouale cu zaharul si coaja de portocala într-un vas.Se mixeaza la maxim,pîna volumul se tripleaza(cel putin).Se adauga faina amestcata cu amidonul si praful de copt,apoi se încorporeaza usor în ouale mixate.Se unge o tava cu margarina,se pudreaza cu faina,apoi se toarna aluatul de blat,cu grija . Se da la cuptor. Dupa ce s-a facut se lasa sa se raceasca.
Se pregatste crema, se amesteca mascarponele cu laptele de cocos si zaharul. Se pune cicolata topita in crema se amesteca bine. Se poate opri din crem si pentru decor. Fructele de padure se pun congelate in crema. Se amesteca cu grija. Eu am pus capsuni proaspete in loc de fructe congelate.
Se taie blatul in doua, se umple cu crema si se decoreaza dupa bunul plac.
Ia uitati-l pe al meu, facut cu capsuni si decorat cu aschii de ciocolata.
Incredibil de bun.
L-am facut si de pastele catolic anul acesta, e o bunatate de tort, mama il adora, nu se mai satura de el 😛