728
Dulciurile
Tort cu crema de branza si sampanie
Ingrediente blat:
- 6 oua
- 2 linguri cafea instant
- 200 g zahar
- 1 plic zahar vanilinat
- 200 g faina
- 1 lingurita praf de copt
Bateti albusurile cu 100 g zahar si pliculetul de vanilie
Frecati galbenusurile cu 100 g zahar si ness-ul.
Pana devine asa
Se adauga peste albusuri si se amesteca usor
Adaugam si faina + praful de copt. Amestecam.
Compozitia rezultata
Se toarna compozitia intr-o forma detasabila, de 26 cm si se da la cuptor pentru 30 de minute.
Copt
Se taie in 3 felii pe orizontala.
- 500 g mascarpone
- 500 g branza de vaci
- sucul de la o portocala
- 100 g zahar
- 2 plicuri de zahar vanilinat
- 1 plic gelatina
4 comentarii
Din pacate nu stii ca accepti o parere, buna sau rea, este o parere.
Sper ca e buna crema de branza, de mult timp voiam sa incerc o reteta cu crema de branza.
O sugestie: in loc de gelatina cred ca ar merge foarte bine frisca, dar naturala ca sa se mentina bine gustul de lapte
super reteta,am facut si eu tortul si a iesit belea.ai numai retete calumea.
Mvaii mai dat pe spate cu comentariul tau :))), sa mor de ras nu alta :)))))))
Da’ tu draga/dragule cum decorezi un tort? cine stie ce capodopere de arte faci tu :))))))
Te rog frumos, nu mai trimite comentatii ne semnate, acesta e ultimul comentariu pe care-l mai public de la un ANONIM, oricare va fi el bun sau rau.
ingrediente de tort puse in platou ca o coliva de fapt arata ca o coliva atentie tortul nu se orneaza asa