813
Recipe by S_TANA
Aluat:
-
200ml lapte
-
1pachet drojdie uscata
-
3linguri ulei
-
sare
-
350 faina(poate o lingura in plus)
Lapte si uleiul se incalzesc,se dizolva drojdia si se lasa 5 min apoi se toarna peste faina+sare.
Se framanta un aluat putin mai moale care se lasa 30min la dospit.
Umplutura:
-
200g sunca presata
-
o legatura ceapa verde
-
70-100g cascaval ras
-
1ou
-
sare,piper,busuioc tocat
-
250g smantana acra
-
un galbenus pentru uns
Intre timp ceapa si sunca le taiem marunt,cascavalul il razuim,busuiocul il taiem mai grosier si le amestecam, punem oul, smantana, sare, piper.
2/3 din aluat se intinde in forma unsa si pudrata cu faina, se ridica o margine, se inteapa cu furculita si punem umplutura.
Aranjam restul de aluat sub forma de gratar, ungem cu galbenus si dam la copt, in cuptorul dinainte incalzit,la 185 grade.
2 comentarii
Iti multumesc frumos 🙂
Isabela, arata fantastic!!! Imi lasa gura apa numai cand vad imaginile postate. Felicitari pentru tot ce faci!