686
Nu am cantitati exacte, am pus totul din ochi, ca am facut pentru doua persoane.
Ingredinte: doi catei de usturoi, ulei de masline, un pahar de vin alb, paste, creveti, sare.
Intr-o cratita se pune cateva linguri de ulei de masline, se adauga usturoiul si se lasa sa se prajeasca. Dupa ce s-a prajit se arunca si se adauga crevetii.
Se lasa cateva minute.
Se adauga paharul de vin si sarea. Se lasa pana se se scade aproape tot sosul.
Dupa ce s-au facut se adauga pastele si se mai lasa 1 minut pe foc.
1 cometariu
buna dimineata,
ma bucur ca ti-au publicat reteta dar daca imi permiti sa fac citeva comentarii;crevetii care se vad in poze erau deja fierti,cei cruzi au culoarea gri,si cel mai important in paste,creme ,budinci etc crevetii si restul de fructe de mare se curata de piei inainte de a le gati.Pentru sosul de spagueti poti cali putina ceapa ,usturoi pui crevetii curatati si cruzi doua trei minute ciuperci sau bureti si putina smintina proaspata incearca reteta si o sa vezi ce buna e….
Daca te intereseaza alte retete dami un semnal si te ajut incintata
cr