Spaghetti cu creveti

de Isabela Spataru
Nu am cantitati exacte, am pus totul din ochi, ca am facut pentru doua persoane.
Ingredinte: doi catei de usturoi, ulei de masline, un pahar de vin alb, paste, creveti, sare.

Mai intai se pun pastele la fiert, eu am folosit spaghetti.
Intr-o cratita se pune cateva linguri de ulei de masline, se adauga usturoiul si se lasa sa se prajeasca. Dupa ce s-a prajit se arunca si se adauga crevetii.
Se lasa cateva minute.

Se adauga paharul de vin si sarea. Se lasa pana se se scade aproape tot sosul.

Dupa ce s-au facut se adauga pastele si se mai lasa 1 minut pe foc.

Si puse in farfurie.
Sunt foarte bune, te cam chinui pana desfaci crevetii , dar efortul merita

Si resturile care au ramas de la creveti

Si acum sa ma laud si eu putin. 🙂
Reteta asta a fost premiata de Revista „Ioana”.
Sunt foarte mandra ca mi-a publicat reteta impreuna cu poza mea.

Related Posts

1 cometariu

Anonymous decembrie 28, 2009 - 7:38 am

buna dimineata,
ma bucur ca ti-au publicat reteta dar daca imi permiti sa fac citeva comentarii;crevetii care se vad in poze erau deja fierti,cei cruzi au culoarea gri,si cel mai important in paste,creme ,budinci etc crevetii si restul de fructe de mare se curata de piei inainte de a le gati.Pentru sosul de spagueti poti cali putina ceapa ,usturoi pui crevetii curatati si cruzi doua trei minute ciuperci sau bureti si putina smintina proaspata incearca reteta si o sa vezi ce buna e….
Daca te intereseaza alte retete dami un semnal si te ajut incintata
cr

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.