Snitel de porc cu sos vanatoresc

de Isabela Spataru

Ingrediente:
3-4 fileuri subtiri de porc
sare, piper
250 g ciuperci Champignon
1 ceapa
1 aredi gras rosu
1 ardei gras verde
3 linguri ulei
2 linguri passata de rosii
250 ml supa
1 lingura faina
100 ml smantana

Va rog sa-mi scuzati pozele, bateriile erau aproape descarcate si din aceasta cauza sunt pozele naspa

Curatam ciupercile si le taiem felii.
Ceapa se curata si se taie solzisori.
Ardeii se curata de seminte si se tie fasii mici.
Carnea o spalam, o stergem, saram si piperam.
O frigem pe grill in putin ulei.
Se pastreaza la cald.

In restul de ulei calim ceapa pana devine translucida

Se adauga ciupercile si ardeiul gras; se lasa pe foc pana isi lasa tot lichidul din ele si pana se evapora

Cam asa arata legumele

Adaugam passata de rosii si supa.
Lasam sa fiarba 5 minute la foc potrivit.

Smantana o amestecam cu faina pana devine o crema

Se sareaza si pipereaza sosul, se adauga smantana peste sos si se mai lasa sa fiarba la foc mic timp de 3 minute.

Se acopera snitele de porc cu sos din belsug.
Forte bun, am lins farfuria

Related Posts

3 comentarii

Anonymous august 2, 2012 - 7:25 am

Isabela, merci ptr receta -foarte gustoasa…am pregatito de nnnn ori si de fiecare data a esit excelenta…
Succese mari in tot ceea ce faci!!!!

Răspuns
ISABELA februarie 26, 2009 - 1:40 pm

Draga mea Tina, sa-ti fie de bine :P, ma bucur nespus 🙂
sa ai o zi superba

Răspuns
tin@ februarie 26, 2009 - 1:08 pm

Astazi am gatit snitel de porc vanatoresc,esti senzationala Isabela,ai avut dreptate ,am lins farfuria de nu mai necesita spalare :-D.DE azi inainte am sa gatesc numai impreuna cu tine.Iti multumesc ca existi….

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.