797
Ingrediente:
3-4 fileuri subtiri de porc
sare, piper
250 g ciuperci Champignon
1 ceapa
1 aredi gras rosu
1 ardei gras verde
3 linguri ulei
2 linguri passata de rosii
250 ml supa
1 lingura faina
100 ml smantana
Va rog sa-mi scuzati pozele, bateriile erau aproape descarcate si din aceasta cauza sunt pozele naspa
Ceapa se curata si se taie solzisori.
Ardeii se curata de seminte si se tie fasii mici.
Carnea o spalam, o stergem, saram si piperam.
Carnea o spalam, o stergem, saram si piperam.
O frigem pe grill in putin ulei.
Se pastreaza la cald.
3 comentarii
Isabela, merci ptr receta -foarte gustoasa…am pregatito de nnnn ori si de fiecare data a esit excelenta…
Succese mari in tot ceea ce faci!!!!
Draga mea Tina, sa-ti fie de bine :P, ma bucur nespus 🙂
sa ai o zi superba
Astazi am gatit snitel de porc vanatoresc,esti senzationala Isabela,ai avut dreptate ,am lins farfuria de nu mai necesita spalare :-D.DE azi inainte am sa gatesc numai impreuna cu tine.Iti multumesc ca existi….