Un aperitiv foarte aspectos si bun. Eu ador spanacul, in toate combinatiile sale. Rulada asta este exact pe gustul meu. Merge de minune la o petrecere, pe masa de Sarbatori sau intr-o zi de weekend. Mersi Maya pentru reteta. Aaaa si sa nu uit, iti multumeste si mama alt fan declarat spanac!
Pentru 6 persoane :: Preparare 30 minute :: Dificultate redusa :: Coacere 10 minute
Ingrediente:
– 450 g spanac
– 1 ou
– 200 g cascaval
– 6 felii sunca presata
– 200 g crema de branza
– sare si piper
Preparare: eu am folosit spanac congelat. L-am lasat sa se decongeleze si dupa l-am fiert intr-o craticioara, acoperita cu capac pana a scazut toata apa. Dupa ce s-a racit l-am amestecat cu oul, sare si putin piper.
Intr-o tava mare, cea de aragaz e perfecta, intindeti o foaie de hartie si turnati compozitia de spanac. Nivelati bine. Eu trebuia sa intind mai mult spanacul, a iesit foaia cam groasa, dar a fost ok intr-un final. Adaugati cascavalul ras si dati la cuptorul preincalzit doar cat sa se topeasca cascavalul, nu mai mult!
Dupa ce s-a racit foaia, adaugati sunca si intindeti crema de branza. Rulati cu grija.
Rulada o infasurati in folie transparenta si strangeti bine la capete. Pentru un plus de rezistenta si ca rulada sa se stranga bine, mai rulati si in folie de aluminiu. Dati la rece cateva ore sau peste noapte.
Langa o salata de cruditati merge de minune!
3 comentarii
Ti-a iesit foarte fain! ma bucur ca va place! Pup!
Sarbatori fericite!
Eu sunt innebunita dupa spanac! am mancat recent o combinatie cu spanac si peste to die for! Mega like pentru rulada asta! pupici
foarte buna rulada! arata extraodinar!!!