Prajitura cu branza dulce si mac

de Isabela Spataru
Recipe by S_TANA


ALUAT:
250g faina
75g zahar1
plic zahar vanilat
1ou
125g unt rece
1plic praf de copt.

Umplutura:
1pachet de mac+zahar de 250g(din lipsa de instrument de macinat macul am luat gata facut),dar cred ca se poate inlocui cu 150g mac + 100g zahar care se macina impreuna
7linguri lapte
4oua
100g zahar
75g unt moale
500g crema de branza,quark
1plic budinca
1lingura zahar pudra
Pt aluat se amesteca toate si se da coca rezultata la rece cel putin 30min.
Apoi se intinde in tava de tort pregatita cu hartie de copt si se inteapa cu furculita.
Am amestecat apoi macul macinat cu cele 7 linguri de lapte si am turnat peste foaie.am pus in cuptorul inainte incalzit vreo 7-9-10min(ca nu stiu exact) la 185 grade.
Se amesteca branza cu zaharul,untul,praful de budinca si galbenusurile, se bat albusele spuma tare si se incorporeaza usor in crema.
Se toarna usor pe blat si se coace in continuare.se incearca cu o scobitoare.se lasa la racit.
E foarte buna aceasta prajitura, e preferta mea de pana acum cu branza.

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.