656
Recipe by Bratiluca
Ingrediente:
1 lingurita cu varf de drojdie uscata
3/4 cana de apa calda(nu fierbinte)
3/4 cana de apa calda(nu fierbinte)
2 cani de faina alba
1/4 cana de faina de porumb
un pic de sare
2 linguri de ulei de masline
1 cana = 250 ml
Umplutura de care doriti.
Aluatul eu l-am facut la masina de paine, am pus toate ingredientele acolo si masina si-a facut treaba 🙂
Pentru umplutra eu am folosit: sos picant, ciuperci, cascaval si ardei gras rosu.
Scoasa din cuptor, dupa 20 de minute.
Blatul este excelent, Alin ma tot bate la cap sa o fac des 😛
Multumim mult Brati pentru blatul acesta minunat, pupici
3 comentarii
Aş vrea să ştiu dacă „făina de porumb” este acelaşi lucru cu mălaiul şi dacă nu, ce este şi de unde o pot cumpăra?
Felicitări pentru blog! :*
Ginette e foarte bun baltul, incerca-l cu incredere 🙂
Interesant blatul..eu care sunt o mare mancatoare de pizza…da, mare…o sa-l incerc cu siguranta. Arata foarte bine !!!!