Pizza cu blat crocant

de Isabela Spataru
Recipe by Bratiluca

Ingrediente:

1 lingurita cu varf de drojdie uscata
3/4 cana de apa calda(nu fierbinte)

2 cani de faina alba
1/4 cana de faina de porumb
un pic de sare
2 linguri de ulei de masline
1 cana = 250 ml

Umplutura de care doriti.
Aluatul eu l-am facut la masina de paine, am pus toate ingredientele acolo si masina si-a facut treaba 🙂

Pentru umplutra eu am folosit: sos picant, ciuperci, cascaval si ardei gras rosu.

Scoasa din cuptor, dupa 20 de minute.

Blatul este excelent, Alin ma tot bate la cap sa o fac des 😛


Multumim mult Brati pentru blatul acesta minunat, pupici

Related Posts

3 comentarii

Andreea septembrie 12, 2008 - 8:55 pm

Aş vrea să ştiu dacă „făina de porumb” este acelaşi lucru cu mălaiul şi dacă nu, ce este şi de unde o pot cumpăra?

Felicitări pentru blog! :*

Răspuns
Isabela februarie 13, 2008 - 6:40 pm

Ginette e foarte bun baltul, incerca-l cu incredere 🙂

Răspuns
Ginette februarie 13, 2008 - 12:39 pm

Interesant blatul..eu care sunt o mare mancatoare de pizza…da, mare…o sa-l incerc cu siguranta. Arata foarte bine !!!!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.