Pasta de avocado

de Isabela Spataru

Recipe by Maya

Ingrediente:
1 avocado mare
3 linguri de iaurt
1/2 lamaie, zeama
1 ou fiert tare
1 ceapa rosie mica
1 catel de usturoi
1 lingura ulei de masline
cateva fire de marar tocat
sare, piper

Taiem avocado pe jumatate, ii scoatem samburele.
Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul, pe care il stropim imediat cu zeama de lamaie. In felul acesta impedicam sa se oxideze pulpa de avocado.
Tocam restul legumelor. Le adaugam in vasul de la blender impreuna cu iaurtul si pulpa de avocado. Adaugam si sare dupa gust. Face piure. La sfarsit adaugam si uleiul de masline. Mai amestecam putin.

Si pasta, e bunuta 😛

Se serveste pe paine. Merge foarte bine si cu sunca presata sau cu legume.

Google Translate (english)

Related Posts

2 comentarii

Antonina mai 3, 2011 - 10:43 am

Sunt innebunita dupa avocado.. Mi-ai facut o pofta. Cred ca marchez diseara un guacamole..O zi frumoasa.

Răspuns
Simona ianuarie 2, 2009 - 7:26 pm

Abia astept sa incerc reteta ta! Eu fac o pasta de avocado cu iaurt (smantana), branza dulce si miere. Imi place mult si il mananc destul de des, dimineata 🙂

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.